Varje natt är allt rätt! Hemma, 5-1 svepte Benfica hemma, så att Bayern, som bara hade besegrat motståndare under de senaste fyra matcherna, blev av med den senaste nedgången. På platsen gjorde bara lagkamraterna ett hjärtligt leende och echoed de melodiösa sångerna från fansen på domstolen. Eftersom den välbekanta Bayern är tillbaka!

Den röda Billiga Fotbollströjor Bayern visade full hunger i detta spel och uppnådde en övertygande seger. Och det är inte någon annan som leder laget. Det är "Peter Pan" Robben som ska komma in i 35-åringen! Känd aktivitetsområde, välkänd startacceleration, välbekant skiftande riktning, välbekant skyttel i publiken ... två snitt, två mål, den här Champions League-kvällen Robben verkar vilja återkalla sin egen På uppdrag av Southern Stars, Manchester United, Dortmunds tidigare heroiska, mer än 70 000 personer som bär rött FC Bayern München matchtröja blev helt antända av detta bekanta och konstiga ögonblick. Med två mål på 30 minuter hade laget en "lugnande" tidigt, och holländarna hade gjort 31 mål i Champions League, överträffat Kaka, Neymar, Rooney och Eto'o.

 

Bayern är fortfarande långt från att vara avslappnad. Motståndarna i ligaens senaste omgångar har skott från Bayern, om laget verkligen har avkunnat nedgången, bara för att bevisa det med nästa seger efter varandra.